Виробниче навчання 20 кух

08.02.2021

Розділ ХІІ. Страви з риби.

Тема: “Приготування смажених страв з риби”

  • риба смажена цілою;
  • риба а налисниках;
  • риба, смажена у фритюрі;
  • трубочки рибні;
  • риба в тісті.

15.02.2021

Тема: “Приготування тушковани та запечених страв з риби.”

  • риба тушкована в сметані;
  • крученики;
  • риба тушкована з овочами;
  • карасі запечені в сметанному соусі;
  • риба під майонезом;
  • судак по-київськи.

15.03.2021

Тема: Приготування тушкованих страв з м’яса.

  • Вертуни переяславські,
  • крученики волинські,
  • крученики апетитні,
  • свинина тушкована з капустою і яблуками,
  • печеня по-домашньому.

Завдання: Приготувати, етапи зафотографувати.(інструкційно-технологічні картки подано у вайбер-групі).

Відповіді надсилати у вайбер (тел.097 932 19 01)

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *