Виробниче навчання 21 бар

Тема. Приготування коктейлів.

Технологічні картки подано у вайбер-групі.

 

Питання для самоконтролю..

  1. Загальні правила сервірування ( засервірувати стіл на 4 чол., зафотографувати)
  2. Сервірування столів до сніданку, обіду та вечері.(засервірувати стіл до сніданку, обіду, вечері; зафотографувати).
  3. Подача перших страв.
  4. Подача других страв.
  5. Подача холодних страв і напоїв.

 

 

 

 

 

 

Розділ ХІІ  Страви з риби

Механічна обробка риби • СтендОрг

Посібник:  “Технологія приготування страв і харчових продуктів із риби і морепродуктів”

https://pidru4niki.com/84281/tovaroznavstvo/tehnologiya_prigotuvannya_strav_i_harchovih_produktiv_iz_ribi_i_moreproduktiv

Презентація: “Харчова цінність страв з риби”

https://slide-share.ru/stravi-z-ribi-ta-moreproduktiv-85313

§ 6 Страви з запеченої риби

https://ukr.media/food/402798/

Щука фарширована:

  • види начинок
  • оформлення та подавання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *