Виробниче заняття №2
21.10
ТЕМА. Технологія приготування помади білої основної.
(Технологічна картка приготування помади білої основної подано у вайбері в групі)
Готуємо білу основну помаду, яка складається з 5 етапів приготування.
1. Приготування помадного сиропу.
2. Охолодження сиропу.
3. Збивання сиропу в помаду.
4. Достигання помади.
5.Підготовка помади до використання.
Завдання: готову помаду фотографуємо, знімаємо відео і присилаємо на вайбер в нашу групу
Виробниче заняття №3
28.10
ТЕМА. Технологія приготування масляних кремів.
(Технологічна картка приготування масляних кремів подано у вайбері в групі)
- Крем масляний основний на згущеному молоці
- Крем масляний “Новий”
- Крем масляний “Шарлот”
- Крем масляний “Глясе”
- Крем масляний “Шарлот” шоколадний
- Крем масляний “Глясе” горіховий
Завдання: готовий крем фотографуємо, знімаємо відео і присилаємо на вайбер в нашу групу
Виробниче заняття №6
18.11
ТЕМА. Технологія приготування дріжджового тіста і виробів з нього.
Кулебяка з різними начинками.
(Технологія приготування Кулебяки з різними начинками, а також відео подано у вайбері в групі)
1. Кулебяка з м’ясом.
2. Кулебяка з капустою.
3. Кулебяка з рибною начинкою.
4. Кулебяка з трьома начинками (м’ясна, рисова і начинка з капустою).
Завдання: готовий виріб фотографуємо, знімаємо відео і присилаємо на вайбер в нашу групу
Виробниче заняття №7
25.11
ТЕМА. Технологія приготування дріжджового тіста і виробів з нього.
Приготування закритих, відкритих, напіввідкритих пирогів з різними начинками.
(Технологія приготування закритих, відкритих, напіввідкритих пирогів з різними начинками подано у вайбері в групі, а також відео і фото)
1. Пиріг закритий.
2. Пиріг відкритий.
3. Пиріг напіввідкритий
4. Пиріг домашній з маком
Завдання: готовий виріб фотографуємо, знімаємо відео і присилаємо на вайбер в нашу групу
Виробниче заняття №10
16.12
ТЕМА. Технологія приготування дріжджового тіста і виробів з нього.
Приготування виробів смажених у фритюрі.
(Технологія приготування виробів смажених у фритюрі подано у вайбері в групі)
1. Пиріжки смажені.
2. Пампухи (пончики).
3. Біляші.
Завдання: готовий виріб фотографуємо, знімаємо відео і присилаємо на вайбер в нашу групу
Виробниче заняття №11
23.12
ТЕМА. Технологія приготування пісочного тіста і виробів з нього.
(Технологічні картки та відео з приготування пісочного тіста і виробів з нього подано у вайбері в групі)
1. Печиво “Пісочно-шоколадне”.
(Шахове)
2.Печиво “Пісочно-шоколадне”.
(Формуємо у вигляді спіралі)
3. Пиріг пісочний з начинкою
Завдання: готовий виріб фотографуємо, знімаємо відео і присилаємо в нашу групу на вайбер
Виробниче заняття №12
30.12
ТЕМА. Технологія приготування прісного здобного тіста і виробів з нього.
(Технологічні картки з приготування прісного здобного тіста і виробів з нього подано у вайбері в групі)
1. Сочники з сиром”.
2.Пиріжки прісні здобні”
3.Ватрушки прісні здобні.
4. Пиріг з сирною начинкою.
Завдання: готовий виріб фотографуємо, знімаємо відео і присилаємо на вайбер в нашу групу
Виробниче заняття №13
20.01
ТЕМА. Технологія приготування пряничного тіста і виробів з нього.
(Технологія приготування пряничного тіста і виробів з нього подано у вайбері в групі)
1. Пряники медові.
Завдання: готовий виріб фотографуємо, знімаємо відео і присилаємо на вайбер в нашу групу
Виробниче заняття №16
10.02
ТЕМА. Технологія приготування бісквітного тіста і виробів з нього.
(Технологія приготування бісквітного тіста і виробів з нього подано у вайбер в групі)
1. Бісквітний рулет з масляно-горіховим кремом.
2.Рулет бісквітно-фруктовий з малюнком.
3. Рулет бісквітний шоколадний.
Завдання: готовий виріб фотографуємо, знімаємо відео і присилаємо на вайбер в нашу групу.
Виробниче заняття №17
17.02
ТЕМА. Технологія приготування масляного бісквітного тіста і виробів з нього.
(Технологія приготування масляного бісквіта і виробів з нього подано у вайбер в групі)
1. Капкейки шоколадні
2.Кекс “Столичний”
3. Кекс “Фруктовий”
Завдання: готовий виріб фотографуємо, знімаємо відео і присилаємо на вайбер в нашу групу