Виробниче навчання 21 кух

Виробниче заняття №2

21.10

ТЕМА. Технологія приготування  помади білої основної.

(Технологічна картка приготування помади білої основної подано у вайбері в групі)

Готуємо білу основну помаду, яка складається з 5 етапів приготування.

1. Приготування помадного  сиропу.

2. Охолодження  сиропу.

3. Збивання  сиропу в помаду.

4. Достигання помади.

5.Підготовка помади до використання.

Завдання: готову  помаду фотографуємо, знімаємо відео і присилаємо на вайбер в нашу групу

Виробниче заняття №3

28.10

ТЕМА. Технологія приготування  масляних кремів.

(Технологічна картка приготування масляних кремів подано у вайбері в групі)

  1. Крем масляний основний на згущеному молоці
  2. Крем масляний “Новий”
  3. Крем масляний “Шарлот”
  4. Крем масляний “Глясе”
  5. Крем масляний “Шарлот” шоколадний
  6. Крем масляний “Глясе” горіховий

Завдання: готовий крем фотографуємо, знімаємо відео і присилаємо на вайбер в нашу групу

Виробниче заняття №6

18.11

ТЕМА.  Технологія приготування  дріжджового тіста і виробів з нього.

Кулебяка з різними начинками.

(Технологія приготування Кулебяки з різними начинками, а також відео подано у вайбері в групі)

1. Кулебяка з м’ясом.

2. Кулебяка з капустою.

3. Кулебяка з рибною начинкою.

4. Кулебяка з трьома начинками (м’ясна, рисова і начинка з капустою).

Завдання: готовий  виріб фотографуємо, знімаємо відео і присилаємо на вайбер в нашу групу

Виробниче заняття №7

25.11

ТЕМА.  Технологія приготування  дріжджового тіста і виробів з нього.

Приготування закритих, відкритих, напіввідкритих пирогів з різними начинками.

(Технологія приготування закритих, відкритих, напіввідкритих пирогів з різними начинками подано у вайбері в групі, а також відео і фото)

1. Пиріг закритий.

2. Пиріг відкритий.

3. Пиріг напіввідкритий

4. Пиріг домашній з маком

Завдання: готовий  виріб фотографуємо, знімаємо відео і присилаємо на вайбер в нашу групу

Виробниче заняття №10

16.12

ТЕМА.  Технологія приготування  дріжджового тіста і виробів з нього.

Приготування виробів смажених у фритюрі.

(Технологія приготування виробів смажених у фритюрі подано у вайбері в групі)

1. Пиріжки смажені.

2. Пампухи (пончики).

3. Біляші.

Завдання: готовий  виріб фотографуємо, знімаємо відео і присилаємо на вайбер в нашу групу

Виробниче заняття №11

23.12

ТЕМА.  Технологія приготування  пісочного  тіста і виробів з нього.

(Технологічні картки та відео з приготування пісочного тіста і виробів з нього подано у вайбері в групі)

1. Печиво “Пісочно-шоколадне”.

(Шахове)

2.Печиво “Пісочно-шоколадне”.

(Формуємо у вигляді спіралі)

3. Пиріг пісочний з начинкою

Завдання: готовий  виріб фотографуємо, знімаємо відео і присилаємо в нашу групу на вайбер

Виробниче заняття №12

30.12

ТЕМА.  Технологія приготування  прісного здобного тіста і виробів з нього.

(Технологічні картки з приготування прісного здобного тіста і виробів з нього подано у вайбері в групі)

1. Сочники з сиром”.

2.Пиріжки прісні здобні”

3.Ватрушки прісні здобні.

4. Пиріг з сирною начинкою.

Завдання: готовий  виріб фотографуємо, знімаємо відео і присилаємо на вайбер в нашу групу

Виробниче заняття №13

20.01

ТЕМА.  Технологія приготування  пряничного тіста і виробів з нього.

(Технологія приготування пряничного тіста і виробів з нього подано у вайбері в групі)

1. Пряники медові.

Завдання: готовий  виріб фотографуємо, знімаємо відео і присилаємо на вайбер в нашу групу

Виробниче заняття №16

10.02

ТЕМА.  Технологія приготування  бісквітного тіста і виробів з нього.

(Технологія приготування бісквітного тіста і виробів з нього подано у вайбер в групі)

1. Бісквітний рулет з масляно-горіховим кремом.

2.Рулет бісквітно-фруктовий з малюнком.

3. Рулет бісквітний шоколадний.

Завдання: готовий  виріб фотографуємо, знімаємо відео і присилаємо на вайбер в нашу групу.

Виробниче заняття №17

17.02

ТЕМА.  Технологія приготування  масляного бісквітного тіста і виробів з нього.

(Технологія приготування масляного бісквіта і виробів з нього подано у вайбер в групі)

1. Капкейки шоколадні

2.Кекс “Столичний”

3. Кекс “Фруктовий”

Завдання: готовий  виріб фотографуємо, знімаємо відео і присилаємо на вайбер в нашу групу

Виробниче заняття №20

10.03

ТЕМА.  Технологія приготування  цукрової мастики і виготовлення різноманітного оздоблення з неї.

(Технологія приготування цукрової мастики і виготовлення різноманітного оздоблення з неї подано у вайбер в групі)

Завдання: композиції з цукрової мастики фотографуємо, знімаємо відео і присилаємо на вайбер в нашу групу

Виробниче заняття №21

17.03

ТЕМА.  Технологія приготування  бісквітних тістечок.

Тістечко бісквітне “Смужки”

Тістечко бісквітне “Говерла”

Тістечко бісквітне з масляно-шоколадним кремом

(Технологія приготування бісквітних тістечок подано у вайбер в групі)

Завдання: готові тістечка фотографуємо, знімаємо відео і присилаємо на вайбер в нашу групу.

Виробниче заняття №24

7.04

ТЕМА.  Технологія приготування  пісочних тістечок.

Тістечко пісочне “Грибочок”

Тістечко пісочне з білковим кремом

Тістечко “Пісочні кошики з зефіром”

(Технологія приготування пісочних тістечок подано у вайбер в групі)

Завдання: готові тістечка фотографуємо, знімаємо відео і присилаємо на вайбер в нашу групу

Виробниче заняття №25

14.04

ТЕМА.  Технологія приготування  крихтових тістечок.

Тістечко крихтове “Картопля”

(Технологія приготування крихтових тістечок подано у вайбер в групі)

Завдання: готові тістечка фотографуємо, знімаємо відео і присилаємо на вайбер в нашу групу.

Виробниче заняття №28

5.05

ТЕМА.  Технологія приготування  Сабле Бретон (пісочного тіста)

1. Тарт ягідний з заварним кремом.

2. Тарт з лимонним кремом.

3. Тарт з полуницями і кремом “Пломбір”

(Технологія приготування тарт ягідний подано у вайбер в групі)

Завдання: готові вироби фотографуємо, знімаємо відео і присилаємо на вайбер в нашу групу.

Виробниче заняття №29

12.05

ТЕМА.  Технологія приготування  італійського десерту “Тірамісу” 

(Технологія приготування десерту подано у вайбер в групі)

Завдання: готовий десерт фотографуємо, знімаємо відео і присилаємо на вайбер в нашу групу.

Виробниче заняття №30

19.05

ТЕМА.  Технологія приготування   десерту  “Трайфл” 

(Технологія приготування десерту подано у вайбер в групі)

Завдання: готовий десерт фотографуємо, знімаємо відео і присилаємо на вайбер в нашу групу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *