23.11.2021 2 урок. Калькуляція,облік. Радько Л.П.

Тема.  ГОСПОДАРСЬКИЙ ОБЛІК: ПОНЯТТЯ ТА ВИДИ. ВИМОГИ ЩОДО ОРГАНІЗАЦІЇ ДІЯЛЬНОСТІ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА.

План

1.1.1 Поняття та види господарського обліку.

1.1.2 Законодавчі та нормативні документи, які регламентують роботу ресторанного господарства.

1.1.3 Типи та класи підприємств ресторанного господарства.

1.1.4 Організація діяльності підприємств ресторанного господарства.

Опрацювати матеріал за посиланням:

http://vasylkiv-litsei.com.ua/media/library/book/1585480223.791284.pdf

Законспектувати основні питання згідно поданого плану.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *