26.11.2021. 1-2 урок. Технологія приготування їжі. Радько Л.П.

Тема. Овочі.

Тема уроку. Смажені овочі.

План.

  1. Загальні правила смаження овочів.
  2. Картопля смажена .
  3. Картопля, смажена у фритюрі.
  4. Капуста білоголова в тісті.
  5. цибуля фрі.
  6. Деруни.
  7. Деруни з сметаною або грибним соусом.
  8. Деруни по-селянському.
  9. Деруни, фаршировані сиром.
  10. Деруни, фаршировані м’ясом.

Записати технологію приготування страв згідно плану.

Матеріал підручника В.С.Доцяк “Українська кухня”.Р.11.ст.276-278

На понеділок 29.11 не забудьте  принести конспекти на урок!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *